Familjetrollarens UppslagsbokFamiljeTrollarens Uppslagsbok

Denna bok är fylld med erfarenhet från 40 år som barn- och familjetrollare.

”Beställning
Boken finns nu som e-bok, och kostar 139 kronor. Beställ den via PayPal på min e-postadress: info@trollpennan.se  eller via Swish på nummer 0705-258643. Skriv ditt namn och e-post, så får du en länk där du laddar ner boken.”

144 sidor med information, praktiska tips, idéer och goda råd. Läs om värdet av att ge barnen en upplevelse när de är publik på din föreställning. Läs om vad du ska tänka på när du uppträder som ”Den Store Trollkarlen” på födelsedagskalaset. För första gången ger Conny Ray ut sitt koncept på hur han bygger upp en föreställning.
90 uppslagsord från A till Ö.

Exempel på uppslagsord: Aktivera barnen, Applåder, Förberedelser, Godis, Mål, Nervositet, Planering, Störande vuxna, Timing, Trollerilåda, Upplevelse, Utomhus, Ålder, Ögonkontakt.

Så här skriver man om boken:
” Jag sträckläste boken från pärm till pärm och tänkte på hur lyckliga de som köper denna bok kommer att bli. De får artistiska hemligheter serverade på ett fat. Hemligheter som oftast tar en livstid att komma fram till själv. Denna bok kommer att tillhöra de viktigaste böckerna om trolleri och artisteri i Sverige.”            John Houdi

%d bloggers like this: